یه کارشناس تغذیه عقیده داره: مصرف کیوی با پوست واسه دستگاه گوارش مناسب نیس و می تونه ورم معده رو به همراه داشته باشه.

مریم شیرمستی درباره خواص کیوی، گفت: کیوی یکی از مهمترین میوه هاییه که در فصل پاییز در دسترسه و به دلیل محتوای بالای ویتامین C واسه تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی خوبه.

ایشون استواری لثه و کاهش کلسترول، اسید اوریک و تری گلیسیرید رو از دیگر اثرات مصرف کیوی دونست.

این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود آنزیم هایی واسه هضم غذا و پروتئین در کیوی، گفت: اگه کیوی بعد از غذا مصرف شه می تونه به هضم غذا کمک کنه.

شیرمستی گفت: آنتی اکسیدان موجود در کیوی می تونه از شکلای جور واجور سرطانا خصوصا سرطان دستگاه گوارش پیشگیری کنه.

ایشون در مورد دانه های مشکی موجود در کیوی گفت: این دانه ها به دلیل فیبر خیلی بالایی که دارن واسه آدمایی که دچار یبوست هستن نقش ملین داره و به کار گیری اون قبل از خواب می تونه به حرکات دودی دستگاه گوارش کمک کنه.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف دو عدد کیوی متوسط در روز برابر یه واحد میوه با ۶۰ کالری انرژیه، ادامه داد: البته مصرف زیاد از حد کیوی می تونه واسه دستگاه گوارش مشکلاتی بسازه.

شیرمستی با تاکید بر اینکه مصرف کیوی واسه کودکان زیر یکسال پیشنهاد نمی شه، اضافه کرد: این میوه ممکنه حساسیت زا باشه.

ایشون گفت: در تب سنتی کیوی میوه ای صفرابره و به خاطر همین مصرف زیاد اون واسه آدمایی که سنگ صفرا دارن پیشنهاد نمی شه.

این کارشناس تغذیه در مورد آدمایی که کیوی رو با پوست مصرف می کنن، گفت: مصرف کیوی با پوست واسه دستگاه گوارش مناسب نیس و با اینکه پیشنهاد می شه بیشتر میوه ها با پوست مصرف شن، اما این واسه میوه هاییه که پوست نازک و نرم دارن.

جمع آوری: مجله اینترنتی زیگیل

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع : parsi1.com